Translate

dimarts, 1 de maig del 2018

Cinisme

Albert Rivera, al mateix nivell que aquell cartell d'Arran
davant el qual es va esquinçar totes les vestidures...


No ens hem d’amagar, amiga, que estem fins els dallonses  del cinisme que exhibeixen tant impúdicament aquells que només saben fer política porra en mà i provocant un estat d’opinió basat en el linxament del discrepant. Posa-li els noms que vulguis, hi ha un bon garbuix d’ells i elles, especialistes en fer-se la víctima davant una mà alçada que han provocat ells mateixos amb un cop de colze a l’esquena de l’altre. 

Amagar-se darrera una portada que assenyala 9 professors, acusats que ni tant sols jutjats, com ha fet Albert Rivera, el posa al mateix nivell que aquell cartell d’Arran que va obrir la campanya del 21-D i davant el qual es va esquinçar totes les vestidures. De costat amb els que marquen els que no pensen com ells mentre pixelen la identitat dels violadors grupals. Juguen amb avantatge, perquè no tenen escrúpols, t’indignes... 

L’insultant és que no passen la seva pròpia prova del cotó, com li ha passat al ministre Zoido, al que Alemanya li ha dit que condecorar policies per fer una simple detenció no és propi d’un cos europeu. 

O tots aquells que intenten emparar en la llibertat d’expressió els escamots que arrenquen llaços grocs del carrer. No és el mateix parlar –penjar un motiu de queixa– que imposar el silenci –despenjar la veu d’altres–, i més si vas acompanyat de gent que exhibeix símbols nazis. És dimarts, comencem la setmana treballant, malgrat tot;)

Article publicat al diari La Mañana l'1 de maig de 2018

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada