Translate

dimarts, 24 d’abril del 2018

Trastocats

Envien la policia a confiscar samarretes, bufandes i xiulets de color groc.
Imatge: @324cat


Estan enrabiats, amic, desquiciados, desnortats i cecs d’ira. Tan cecs que envien la policia a confiscar samarretes, bufandes i xiulets de color groc #LlibertatDExpressió a la final d’un partit de futbol que es celebra amb un espectacular llançament de confeti groc #LlibertatPresosPolitics. I és que, com conclou Josep Martí en el seu indispensable Cómo ganamos el proceso y perdimos la república (ED Libros), “l’Estat pot caure en la temptació, i ho farà, de sentir-se vencedor. És això una victòria? Segur?”. 

El jutge Llarena enteranyinat en els relats fantasiosos que han encarregat a la Guàrdia Civil posa en el seu punt de mira el ministre Montoro, que amenaça de fer caure el poc que encara la justícia europea està disposada a creure’s de la seva causa general contra l’independentisme. Es treuen els ulls entre ells, analitzes... 

Un altre exemple: Ciutadans, que ja porta quatre investidures sense haver proposat la candidata que diu que va guanyar el 21-D, li assesta una tremenda ganivetada als socis del 155 amb el fixatge de Manuel Valls. L’exsocialista francès va ser llançat a la palestra per una Societat Civil Catalana en la que PP i PSC van invertir en protagonisme, a través de la seva fundació, per mirar de suavitzar el to taronja de l’entitat. Riu-te de les baralles ERC-JxCat-CUP... És dimarts, comencem la setmana rosa groga en mà;)

Article publicat al diari La Mañana el 24 d'abril de 2018

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada