Translate

dimarts, 24 d’octubre del 2017

Garanties...

Aquest cap de setmana han reproduit amb playmobils com Alcarràs
va defensar les urnes dels que ens haurien de garantir la seguretat.
Foto: Lídia Sabaté / La Mañana


Hi ha qui ha decidit, amic, pervertir les paraules fins al punt que ja ni tant sols signifiquen el contrari, perquè les han buidat de qualsevol contingut. “Garanties” s’exigia per al referèndum de l’1-O i ara es diu que no les va tenir... Oculten –molt conscientment– que les van robar a cop de porra els que ara –més conscientment encara– tenen la barra de dir que les imatges de la brutalitat policial són falses. 

Diuen que no n’hi ha perquè el referèndum es va emparar en un “cop d’estat” al Parlament. Altre concepte que han pervertit els impulsors del 155 i els que els hi permeten avançar amb el seu silenci i les conyetes de mal gust. Oculten –conscientment– que van impedir durant mesos que el Parlament ni tant sols pogués debatre amb totes les garanties sobre el programa electoral de la majoria electa. Només saben que mentir!, t’exaltes... El que fan supera el concepte de la mentida, és pura claveguera pudent. 

El Major Trapero va denunciar davant la jutgessa que “en bona part és fals” l’informe de la Guàrdia Civil sobre el qual s’ha muntat la causa general per sedició contra l’independentisme. A qui li estranya? Els que ens han de garantir la seguretat i no van trobar les urnes només saben crear informes falsos i encara no sabem com van actuar de veritat abans dels atemptats a les Rambles. Amb aquests tindrem ara eleccions amb garanties? És dimarts, comencem la setmana 155;)

Article publicat al diari La Mañana el 24 d'octubre de 2017

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada