Translate

dimarts, 3 d’octubre del 2017

El referèndum

El moment que van aparèixer les paperetes i les urnes a Torrefarrera


El moment de l’èxit de l’1-O, amiga, no va ser el resultat, ni el recompte, ni la resistència ciutadana –èpica en molts llocs i moments–, ni les cues per anar a votar i defensar el vot. El moment de la victòria va esdevenir en quan van aparèixer paperetes i urnes, rebatejades com a túpers pels que han fet del menysteniment la seva única acció política. 

No hauria referèndum perquè no havia paperetes, ni urnes, ni cens, ni gent per a les meses... Això ens deia Rajoy, el PP, Ciutadans i els que amb el seu silenci han permès arribar fins aquest punt i ara es fan els ofesos. L’arribada de les “estructures desarticulades” va marcar el punt d’inflexió: Un munt de gent organitzant-se durant un munt de temps sense que s’escapés una sola indiscreció, mentre els policies trobaven cartells i les urnes del Barça. És la prova que aquest procés l’ha dirigit i protegit la gent, no els líders, pontifiques... 

És la derrota dels que s’han cregut la seva pròpia propaganda i ara, com a molt, van demanant perdó per no haver-ho vist abans, malgrat ho tenien davant els nassos. Tanta ignomínia “proporcionada” repartida diumenge a cop de porra la tenim a dins retinguda, i encara falten moltes jornades per a guanyar. Calma i paciència! Avui és dimarts, comença la setmana amb una vaga general. Aquí la secundarem fent un diari de mínims:)

Article publicat al diari La Mañana el 3 d'octubre de 2017

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada