Translate

dilluns, 8 de febrer del 2016

Campanya molt llarga



El socialista no suma, el popular només resta 
i tots dos no saben si repetiran al juny

Pedro Sánchez inicia la ronda de converses per intentar formar govern amb un míting repartint estopa i flors a dreta i esquerra. Li respon Albert Rivera amb un altre míting apel·lant a una gran coalició en defensa de la Constitució, seguit d’un altre míting de Pablo Iglesias instant a la transformació de l’Estat. I, mentre a València van passant tots els dirigents del PP pel jutjat, Mariano Rajoy perpetra un míting espantat amb l’amenaça d’un executiu de rojos y separatistas... 

On jo veig la llarga campanya de les noves eleccions del mes de juny, altres hi veuen negociacions amb expectatives de brillants jugades polítiques que tombin el bloqueig. Brillants? El socialista no suma perquè l’ambigüitat només serveix si al final et surten els comptes amb una sola de les parts. I el popular només resta perquè en quatre anys no ha parlat ni amb els seus. 

Per saber si tenen opció de repetir com a caps de llista d’aquí quatre mesos, miren de reüll les enquestes. I què diuen? Que els blocs no es mouen i que Alberto Garzón (IU) és el líder millor valorat. Abans ho eren els ja desapareguts Duran Lleida i Rosa Díez... Ens veiem dilluns vinent?

Article publicat al diari La Mañana el 8 de febrer de 2016

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada